Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3022g885kcal28.4g136g12.1g57.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2658kcal304.2g0g160.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g641kcal10.8g10.8g60g0g
Oltermanni 17%400g1081kcal120.1g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g11584kcal991.8g303.2g684.4g114.8g
Valittu annoskoko5664g5792kcal495.9g151.6g342.2g57.4g
Annoskoko puolitettuna2832g2896kcal248g75.8g171.1g28.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235