Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1756g3511kcal351.1g0g228.2g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)54g368kcal0.5g0.5g40.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g878g597kcal14g130.8g0.9g0g
Suolapähkinä 24g143kcal6g2.4g12g1.8g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2856g1142kcal60g194.2g11.4g85.7g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal6g4.6g15.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g12426kcal875.2g665g676.8g175.2g
Valittu annoskoko5664g6213kcal437.6g332.5g338.4g87.6g
Annoskoko puolitettuna2832g3107kcal218.8g166.3g169.2g43.8g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722