Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g4017g14260kcal261.1g1285.4g923.9g72.3g
Taloussuklaa, Fazer1205g6206kcal47g674.9g361.5g63.9g
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g42194kcal726.6g3923.2g2661.4g272.4g
Valittu annoskoko5664g21097kcal363.3g1961.6g1330.7g136.2g
Annoskoko puolitettuna2832g10549kcal181.7g980.8g665.4g68.1g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745