Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g4820g1591kcal28.9g269.9g9.6g120.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)434g2733kcal0g0g303.7g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 386g1274kcal1.9g311.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g11196kcal61.6g1163g626.6g241g
Valittu annoskoko5664g5598kcal30.8g581.5g313.3g120.5g
Annoskoko puolitettuna2832g2799kcal15.4g290.8g156.7g60.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498