Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g2.8g7.3kcal0.3g0.3g0.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g56g34kcal0.5g2.9g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss56g70kcal1.7g14.4g0.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g51g14kcal0.6g2.4g0.2g1.5g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g85g101kcal15.2g1.4g3.8g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g31g22kcal0.6g2.8g0.9g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g566kcal37.8g48.4g24.2g3.4g
Valittu annoskoko567g283kcal18.9g24.2g12.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna284g142kcal9.5g12.1g6.1g0.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674