Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)188g79kcal3g16.1g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]38g124kcal10.1g0g9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 113g30kcal3.7g3.5g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras45g158kcal5.9g31.5g0.7g1.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)113g185kcal28.2g1g7.4g0g
Herkkusieni säilyke 71g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1175kcal104.8g104.4g35g6.2g
Valittu annoskoko567g587kcal52.4g52.2g17.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna283g294kcal26.2g26.1g8.8g1.6g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647