Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 156g38kcal2.8g3.4g0.5g3.6g
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton125g135kcal28.2g0g2.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 62g108kcal4.7g1.4g9.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl62g212kcal1.2g1.7g22.5g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1192kcal88.2g19g81.2g15g
Valittu annoskoko567g596kcal44.1g9.5g40.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna284g298kcal22.1g4.8g20.3g3.8g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315