RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 313g336kcal59.6g0g10.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tilli, tuore 63g19kcal2.3g0.6g0.5g1.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 31g6.8kcal0.1g0.5g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 125g204kcal3.4g3.4g18.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g31g84kcal2.7g16g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1306kcal136.4g42g60.4g11.6g
Valittu annoskoko568g653kcal68.2g21g30.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna284g327kcal34.1g10.5g15.1g2.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489