Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g200g440kcal38g0g34g0g
Sika-nautajauheliha100g221kcal17.5g0g17g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.1g0g
Nokkonen (100g)25g9kcal1.5g0.3g0.2g1g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g25g76kcal4.5g12.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1898kcal146.8g57.6g121.6g3.4g
Valittu annoskoko568g949kcal73.4g28.8g60.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna284g475kcal36.7g14.4g30.4g0.9g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813