Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g3200g5440kcal608g0g320g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g24g83kcal2.4g18.2g0.6g0g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Pekoni, paistettu 800g4120kcal131.5g0g405.5g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Timjami 6.4g18kcal0.6g1.7g0.5g2.4g
Chili mausteseos, Old El Paso24g67kcal1.9g11.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11341g21735kcal1954.2g75.6g1492.2g13.2g
Valittu annoskoko5670g10867kcal977.1g37.8g746.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna2835g5434kcal488.6g18.9g373.1g3.3g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313