Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 220g444kcal28.1g0.7g37g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 800g309kcal1.3g65.3g0.7g12g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.8g2.1g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 36g121kcal0g29.4g0g0.5g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g800g2800kcal112g448g60g80g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11342g37129kcal564.4g4454.4g1855.6g290.2g
Valittu annoskoko5671g18565kcal282.2g2227.2g927.8g145.1g
Annoskoko puolitettuna2836g9282kcal141.1g1113.6g463.9g72.6g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790