Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)87g22kcal0.9g4.8g0g1.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 197g58kcal1.8g8.9g0.8g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 164g363kcal28.7g0g27.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g53g189kcal12.1g0g15.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 22g67kcal0.8g0.9g6.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1137g1406kcal90g30.8g102g10g
Valittu annoskoko569g703kcal45g15.4g51g5g
Annoskoko puolitettuna284g352kcal22.5g7.7g25.5g2.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560