Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g5018g5821kcal356.3g1003.5g40.1g0g
Oliiviöljy 502g4437kcal0g0g501.8g0g
Valkosipuli 161g174kcal12.7g26.2g1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g20863kcal738g2059.4g1085.8g6.8g
Valittu annoskoko5680g10432kcal369g1029.7g542.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna2840g5216kcal184.5g514.9g271.5g1.7g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573