Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2665g9061kcal53.3g80g932.8g0g
Sokeri 283g1149kcal0g282.9g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1333g2132kcal97.3g213.2g93.3g0g
Lakka1333g560kcal18.7g103.9g6.7g49.3g
Liivate 67g232kcal57.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g26270kcal452.8g1360g2065.8g98.6g
Valittu annoskoko5680g13135kcal226.4g680g1032.9g49.3g
Annoskoko puolitettuna2840g6568kcal113.2g340g516.5g24.7g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309843