Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1311g892kcal19.7g192.7g2.6g10.5g
Porkkana 1137g372kcal7.1g63.2g2.3g29g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 1261g1020kcal19.8g212.2g0.6g37.8g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Korppujauho 20g72kcal2.1g14.7g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 462g659kcal57.8g1.4g47.4g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g84g295kcal0g0g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11368g6651kcal214.2g973g172.2g159.4g
Valittu annoskoko5684g3326kcal107.1g486.5g86.1g79.7g
Annoskoko puolitettuna2842g1663kcal53.6g243.3g43.1g39.9g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967