Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1273g2113kcal241.9g0g127.3g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g637g864kcal33.1g161.7g8g14.8g
Vesi, vesijohtovesi 3183g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.9g25kcal0.8g0.6g2g0g
Korppujauho 22g82kcal2.3g16.7g0.2g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu382g481kcal42g1.1g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g7272kcal646g381.8g345g41.4g
Valittu annoskoko5696g3636kcal323g190.9g172.5g20.7g
Annoskoko puolitettuna2848g1818kcal161.5g95.5g86.3g10.4g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468