Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras420g1470kcal56.7g275.5g12.2g25.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2100g3486kcal399g0g210g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g23g210kcal0g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Kananmuna kuoreton 677g965kcal84.6g2g69.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1750g438kcal57.7g50.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g420g118kcal4.6g20.2g1.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11396g13539kcal1213.2g726.4g634.4g86g
Valittu annoskoko5698g6770kcal606.6g363.2g317.2g43g
Annoskoko puolitettuna2849g3385kcal303.3g181.6g158.6g21.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042