Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.8g1.7kcal0.3g0.1g0g2.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl13g80kcal3.2g0.9g7.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g170kcal8g2.8g14.4g9.2g
Valittu annoskoko57g85kcal4g1.4g7.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal2g0.7g3.6g2.3g
Arvot/100g100g150kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174