Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g141kcal10g3.8g9g1.2g
Valittu annoskoko57g71kcal5g1.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g35kcal2.5g1g2.3g0.3g
Arvot/100g100g124kcal8.8g3.3g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773