Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 8.2g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g164kcal10.8g5.6g10.6g1g
Valittu annoskoko57g82kcal5.4g2.8g5.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal2.7g1.4g2.7g0.3g
Arvot/100g100g143kcal9.5g4.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429