Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g20g44kcal3.8g0g3.4g0g
Sika-nautajauheliha10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Nokkonen (100g)2.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g2.5g7.6kcal0.4g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g191kcal14.6g5.6g12.2g0.4g
Valittu annoskoko57g95kcal7.3g2.8g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g48kcal3.7g1.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g168kcal12.8g4.9g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813