Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g15g2.9kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Emmental, mustaleima1.5g6kcal0.4g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 12g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g73kcal2g2g6g1g
Valittu annoskoko57g37kcal1g1g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal0.5g0.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.7g1.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087