Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g18g7.3kcal0.1g2.2g0g0g
Juuressose Pirkka 500g18g7.3kcal0.1g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g49kcal1g7.6g1.8g0g
Valittu annoskoko57g24kcal0.5g3.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal0.3g1.9g0.5g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522