Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 13g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nauris 9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.3g10kcal0.6g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g70kcal3.8g5.2g3.2g1.2g
Valittu annoskoko57g35kcal1.9g2.6g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1g1.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g61kcal3.3g4.5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713