Kana-paprikapannu

Leikkaa broilerisuikaleet kuutioiksi ja sekoita kuutioiden joukkoon suola, kananmunan valkuainen ja vehnäjauho.

Huuhdo ja paloittele paprika.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää broilerikuutiot.

Paista niitä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Nosta palat erilliseen kulhoon ja paista paprikoita pari minuuttia sekoittaen.

Pane sen jälkeen broileri takaisin pannuun.

Sekoita keskenään kastikeaineet: vesi, soija ja vehnäjauho.

Lisää kastike muiden aineiden joukkoon ja kiehauta ruoka.

Avot! Valmista tuli! Hyvää ja helppoa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Latvis89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, naturel (Rainbow), annos 100g23g22kcal4.7g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.7g1.2kcal0.3g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Paprika vihreä 6.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g85kcal11.2g4.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko57g43kcal5.6g2.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g21kcal2.8g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g75kcal9.8g4g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377928