Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g140kcal10.2g4g9g1.2g
Valittu annoskoko57g70kcal5.1g2g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g35kcal2.6g1g2.3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.5g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853