Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g10g53kcal0.5g5.2g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.8g4.4kcal0g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g395kcal7.4g41.8g21.4g0.2g
Valittu annoskoko57g198kcal3.7g20.9g10.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g99kcal1.9g10.5g5.4g0.1g
Arvot/100g100g346kcal6.5g36.6g18.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840