Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio22g20kcal1g1.1g1.3g0g
Paprika vihreä 5.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g116kcal8.4g3.2g7.8g0.4g
Valittu annoskoko57g58kcal4.2g1.6g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g29kcal2.1g0.8g2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.8g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251