Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 11g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 2.2g8.2kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g171kcal14.8g4.6g10.2g0.8g
Valittu annoskoko57g86kcal7.4g2.3g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal3.7g1.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897