Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g54g72kcal9.1g1.1g3.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g181kcal18.8g2.2g11g0g
Valittu annoskoko57g90kcal9.4g1.1g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna29g45kcal4.7g0.6g2.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g1.9g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679