Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g19g11kcal0.7g1.4g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.5g20kcal0.7g3.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.7g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g155kcal15.2g11g5.4g0.8g
Valittu annoskoko58g78kcal7.6g5.5g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal3.8g2.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933