Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g14g48kcal0.4g11.7g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell5.6g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g7.7g4.6kcal0g1.2g0g0.1g
Emmental, sinileima5.6g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g319kcal8.8g27g20g0.8g
Valittu annoskoko57g159kcal4.4g13.5g10g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g80kcal2.2g6.8g5g0.2g
Arvot/100g100g279kcal7.7g23.6g17.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453889