Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 21g7.1kcal0.1g1.2g0g0.3g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g239kcal1g24g14.6g1g
Valittu annoskoko57g120kcal0.5g12g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g60kcal0.3g6g3.7g0.3g
Arvot/100g100g209kcal0.9g20.9g12.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891