Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 21g5.8kcal0.5g0.6g0g0.5g
Kymppi kevyt piirakkataikina17g40kcal1.2g6.4g1.1g0.5g
Oltermanni, perinteinen7.5g27kcal1.9g0g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g182kcal9g14.6g9.6g2g
Valittu annoskoko58g91kcal4.5g7.3g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna29g46kcal2.3g3.7g2.4g0.5g
Arvot/100g100g158kcal7.8g12.7g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729