Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Mansikka, Tuore31g13kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g6.3g35kcal0.5g3.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g289kcal4.4g31.6g15.6g2.6g
Valittu annoskoko58g144kcal2.2g15.8g7.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g72kcal1.1g7.9g3.9g0.7g
Arvot/100g100g250kcal3.8g27.4g13.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569