Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g123kcal9.4g4.2g7.2g1.2g
Valittu annoskoko58g62kcal4.7g2.1g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2.4g1.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.1g3.6g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883