Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g35g20kcal2.6g1.8g0.3g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Vadelma 14g5.8kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g57kcal6.4g4.8g0.8g1g
Valittu annoskoko58g28kcal3.2g2.4g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal1.6g1.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g49kcal5.5g4.2g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231