Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g5.3g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g33kcal2g2.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko58g17kcal1g1.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g8kcal0.5g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g29kcal1.7g2.3g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472