Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu17g25kcal2.8g0.3g1.4g0.4g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Parsa puhdistettu 16g5.1kcal0.5g0.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.6kcal0.1g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g106kcal7.2g6.2g5.2g2.8g
Valittu annoskoko58g53kcal3.6g3.1g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal1.8g1.6g1.3g0.7g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927