Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)6.2g22kcal1.3g0.1g1.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.2g14kcal1.1g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g180kcal8.4g22g6.2g1g
Valittu annoskoko58g90kcal4.2g11g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g45kcal2.1g5.5g1.6g0.3g
Arvot/100g100g156kcal7.3g19g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744