Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 6.6g22kcal0.7g3.8g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.8g0.2g0.7g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g232kcal5.4g36.6g6.2g3g
Valittu annoskoko58g116kcal2.7g18.3g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g58kcal1.4g9.2g1.6g0.8g
Arvot/100g100g201kcal4.7g31.7g5.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098