Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g38g65kcal2.5g12.2g0.5g1.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.5g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g19g41kcal4.6g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g218kcal14.6g25g6g2.2g
Valittu annoskoko58g109kcal7.3g12.5g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g54kcal3.7g6.3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943