Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)13g19kcal3.5g0.3g0.4g0g
Atria kevyt jauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g16g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Herkkusieni 5.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika vihreä 8.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g94kcal12g3g3.2g0.8g
Valittu annoskoko58g47kcal6g1.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal3g0.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g81kcal10.4g2.6g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029