Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g15g49kcal3.4g0g3.9g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g265kcal16.6g0.2g21.8g0g
Valittu annoskoko58g132kcal8.3g0.1g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna29g66kcal4.2g0.1g5.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g18.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521