Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty21g14kcal0.3g3.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 12g7.5kcal0.1g1.4g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g75kcal1.8g12g1.6g2g
Valittu annoskoko58g37kcal0.9g6g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal0.5g3g0.4g0.5g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641