Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,310g6.8kcal1.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala10g33kcal1.6g6.2g0.3g1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,34.2g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 7.1g7.4kcal1.6g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)4.2g7.9kcal1.4g0g0.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.3g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow5g9kcal0g0.3g0.9g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g4.2g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g172kcal16g15.4g5g2.2g
Valittu annoskoko58g86kcal8g7.7g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal4g3.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g149kcal13.8g13.3g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163