Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell10g12kcal2.4g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g12g2kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow12g2.3kcal0.4g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.5g8.5kcal0.2g0.1g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.2g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g3.9g14kcal1.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g106kcal9.2g2.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko58g53kcal4.6g1.2g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal2.3g0.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8g2.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515