Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g16g41kcal2.9g0g3.3g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g12g17kcal2.3g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g131kcal11.2g2.4g8.4g1.6g
Valittu annoskoko58g65kcal5.6g1.2g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal2.8g0.6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2.1g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654