Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g24g18kcal0.5g0.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)24g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.9g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g89kcal1.6g2.8g7.4g0.4g
Valittu annoskoko58g44kcal0.8g1.4g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal0.4g0.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.4g2.4g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147