Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g14g27kcal2.1g0g2.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g3.8g2.8kcal0.7g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g93kcal6.6g3.8g5.8g2g
Valittu annoskoko58g47kcal3.3g1.9g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.7g1g1.5g0.5g
Arvot/100g100g80kcal5.7g3.3g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789